Serviciu Creare Website

Orientat spre funcționalitate.

De ce ai nevoie de un website în 2022?

Clienții tăi au nevoie de răspunsuri
In 2022, în fiecare minut pe Google sunt mai mult de 2.4 milioane de căutari, deci șansele ca cineva să caute unul din serviciile sau produsele tale chiar acum sunt foarte mari; iar, daca tu nu ești acolo să apari, competitorii tăi sigur o vor face.
Website-ul e deschis tot timpul
24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an. Website-ul nu are nevoie de pauză, e acolo pentru tine tot timpul, e ca agentul tău de vânzări care poate vinde și atunci când dormi.
Dezvoltă încredere
Nu contează nișa de care aparține afacerea ta, cât de nouă, sau cât de mică e afacerea ta, un site va crește credibilitatea pe care o oferi, îi va ajuta pe potențialii tăi clienți să aibă mai multă încredere în produsele sau serviciile tale și îi va face pe aceștia să ia in serios afacerea pe care o reprezinți.
Iți arăți abilitățile, expertiza, produsele sau serviciile
Pe un website poți avea imagini și clipuri cu produsele sau serviciile tale, un portofoliu, articole de blog, recenzii de la clienții existenți, cu alte cuvinte de tot ce are nevoie un client potențial pentru a spune: "Da, aceasta este afacerea cu care vreau să lucrez, acesta este produsul pe care mi-l doresc, această afacere îmi pune la dispoziție exact ceea ce căutam."
Pe site-ul tău, TU ești singura ta competiție
Spre deosebire de TikTok, Instagram, Facebook și alte platforme sociale, după ce a intrat pe site-ul tău, un potențial client se gândește doar la afacerea ta. Nu îi este distrasa atenția de un clip al altui competitor sau de un Instagram Story care abia a fost postat. Pe site-ul tău nu exista distrageri ale atenției, doar tu poți stabili ceea ce îi captează atenția clientului, pentru că acum doar afacerea ta exista pentru el.

De ce să lucrezi cu noi?

#1

Îndeplinim toate cerințele tale, tot ce contează pentru noi este că tu să fii mulțumit și să te vedem cu zâmbetul pe buze.

#2

Creem o experiență plăcuta pentru tine atât pe parcursul colaborării, cât și după terminarea acesteia.

#3

Ne asiguram că misiunea și viziunea firmei tale sunt expuse în modul în care este gândit și conceput site-ul tău.

#4

Construim relații de lungă durată cu clienții noștri.

Landing Page/Pagină de vânzare bazată pe funnel

începând de la
397
Mentenanță de la 28 € pe lună

Website de prezentare/Catalog online

începând de la
897
Mentenanță de la 39 € pe lună

Magazin Online/Platformă Delivery

începând de la
1987
Mentenanță de la 97 € pe lună

Partenerii noștri:

Hai să începem!

Realizează-ți cartea de vizită din online împreună cu noi.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.